Parhaat luontomatkat

Luontomatkoilla suuntaamme päähuomiomme maisemiin, eläimiin ja kasveihin. Matkat suuntautuvat usein harvaan asutuille seuduille tai suojelualueille, joilla meillä on tilaisuus nähdä omin silmin television luonto-ohjelmista tuttuja maisemia, kasveja ja eläimiä.

Käytämme hyväksemme paikallista asiantuntemusta luonnossa liikkuessamme, mutta säilytämme rennon retkeilyhengen silloinkin, kun opimme uutta. Näillä matkoilla voit vaikuttua luonnon kauneudesta, nauttia ympäristön elinvoimaisuudesta ja tuntea oma pienuutesi huikaisevien maisemien edessä.

EPUPA EXPRESS
Aktiivimatka himbakansan sydänmaille Namibiaan

Vuoden 2005 ajankohta vahvistumatta, n. 13.9.-1.10.2005 (17 päivää perillä)

Epupa Express on seikkailuhenkinen aktiivimatka, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä yksi eteläisen Afrikan upeimmista luonto- ja kulttuurikohteista… ennen kuin on liian myöhäistä!

Ohjelmassa sekä Namibian maailmankuulut luontokohteet, kuten Etoshan kansallispuisto, että tutustuminen Nambian tarkimmin varjeltuun salaisuuteen, Epupan putouksiin, ja kaukaiseen Kaokoveldiin.

Hinta n. 2700€ (min. 8 hengen ryhmä) + lennot n. 1 100€

Hintaan sisältyy:
– majoitukset 2 hh bungaloweissa ja teltoissa
– ohjelman mukaiset kuljetukset ja pääsymaksut
– Medical Evacuation-vakuutus matkan ajaksi
– suomalainen matkanjohtaja, 6-10 hengen ryhmä
– täysihoito (ateriat ja alkoholittomat ruokajuomat)
Hintaan ei sisälly:
– Lounas Windhoekissa viimeisenä matkapäivänä, henkilökohtainen matkavakuutus

SAMBESIN SALAISUUDET
Sambian helmet meloen ja patikoiden

Vuoden 2005 ajankohta vahvistumatta, n. 15.-31.7.2005

Tämä aktiivisille luontoliikkujille tarkoitettu melonta- ja kävelymatka yhdistää Sambian upeimmat, tunnetuimmat nähtävyydet vain harvojen kokemiin saavuttamattomampiin luontokohteisiin.

Matka alkaa Viktorian putouksilta, yhdeltä maailman vaikuttavimmista luonnonnähtävyyksistä. Jatkamme 4 päivän melonta- ja kävelysafarilla Sambesi-joen laaksossa, jossa telttailemme joen rantatörmillä. Seuraava etappimme on Bangweulun kosteikkoalue, tarunhohtoisen kenkänokkahaikaran valtakunta. Tunkeudumme mokoro-kanooteille syvälle kosteikkoalueen sisään ja teemme kävelyretkiä kelluvilla saarilla. Matka päättyy 3 päivän safarilla Afrikan suurimpaan kansallispuistoon, Kafueen.

Alustava hinta-arvio n. 2800€ (8 hengen ryhmä) + lennot n. 1 200€

AFRIKAN TÄHTI
Itä-Afrikan luontomatkojen todellinen klassikko!

Kenia, Alustava ajankohta 28.1.-12.2.2005 (16 päivää)

Tällä Acacia-Safareiden tekemällä suosikkimatkalla luonnon yksityiskohdat ja maisemat sekä erämaan kulttuurit ovat yhtä tärkeitä kuin suuret eläimet. Vaellamme savanneilla ja metsässä, leiriydymme maailmankuulun lintujärven rantalehdossa, seuraamme norsuperheen kulkua palmureunaisen joen varrella ja jaamme iltanuotion tunnelmia paimentolaisten seurassa tuikkivan tähtitaivaan alla. Asettuessamme levolle telttaamme kantautuu hyeenan surullinen ulvonta ja muita pimeyden salaperäisiä ääniä. Matkanjohtajana toimii suomalaisen safarimatkailun ‘Grand Old Man’ Benedict von Wright.

Hinta n. 2550€ (+ lennot n. 900 €)
Hintaan sisältyy: Koko safarin ohjelma eli lennot kenttäveroineen ja kuljetukset, yöpymiset, kansallispuistomaksut, kaikki ruuat (paitsi Nairobissa) ja alkoholittomat juomat, henkilökunnan juomarahat

Matkan luonne: Telttailusafari. Kävelyjä helpossa maastossa. Sopii kaikille tervekuntoisille. Tutustumme monipuolisesti luontoon ja erämaan kulttuureihin. Valitsemme hienoimmat leiripaikat. Pystytämme itse telttamme, muuten täyspalvelu leirikokkeineen. Oma makuupussi mukaan. Sopii kaikille tervekuntoisille.

SADEMETÄPATIKOINTIA MALESIASSA
Elämäsi seikkailu Malesian luonnossa

(16 päivää) Järjestetään tilauksesta.

Lähde kokemaan maailman vanhimman sademetsän tuoksut, äänet ja värit! Pääset todelliseen viidakkoon, kauaksi massaturismikohteista. Vaellamme 6 päivää sademetsässä, käymme itärannikolla viettämässä merielämää ja viivähdämme tovin Kuala Lumpurissa. Vaatii kohtuullista kuntoa patikoinnin aikana.

Hinta n. 1 687 € (+ lennot alkaen 1035 €).
Hintaan sisältyy:
– majoitus 2hh, (retkillä teltassa tai luolassa)
– suomalainen matkanjohtaja ja paikalliset englantia puhuvat oppaat, 10-12 hengen ryhmä
– kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut kansallispuistoon
– kaikki ateriat lukuunottamatta 1 lounasta ja 1 päivällistä Kuala Lumpurissa
– sademetsäosuuksilla kantajat kantavat yhteiset varusteet

Hintaan ei sisälly:
– 2 ateriaa eikä juomat. Pullotettua vettä on saatavilla koko matkan ajan.

SADEMETSÄT JA MERI
Seikkailu Sumatralla

18.10.-6.11.2005 (20 päivää)

Elämäsi seikkailu päiväntasaajan tropiikissa! Tutustumme Bukit Lawangissa orankeihin, vietämme leppoisan rantaloman Intian valtameren rannalla, vaellamme kolme-neljä päivää sademetsässä, jolloin yövymme joko teltassa tai laavussa sekä laskemme jokea kumiveneillä viidakon keskellä. Vietämme muutaman päivän Lake Toballa, tulivuoren kraaterissa sijaitsevalla Aasian syvimmällä järvellä.

Tämä kaikki hyvässä seurassa kaskaiden sirityksen ja apinoiden metelin säestyksellä!

Hinta n. 2 180 € (+ lennot n. 1 290 €)