Parhaat kulttuurimatkat

Kulttuurimatkoilla vietetään paljon aikaa tutustumalla paikallisten ihmisten elämään ja tapoihin. Nämä eivät siis ole matkoja, joilla sinua kuljetetaan ilmatiiviissä pikkubussissa temppelistä toiseen, vaikka käymme toki katsomassa matkan varrelle sattuvia kiintoisia turistinähtävyyksiäkin.

Kulkuvälineenä ovat monilla matkoillamme julkiset liikennevälineet, joissa tunnelma on usein vähintäänkin tiivis, mutta kontaktit kanssamatkustajiin luontevia.

SUURI BURMAN KIERTOMATKA
Kulissien takainen Burma

Myanmar 28.11.-18.12.05 (21 päivää)

Seikkailumme alkaa pääkaupunki Yangonista, josta matkaamme vanhalla bussilla omia reittejämme meren rannalle, Bengalin lahdelle kalastajakylään. Kylä on aidoista aidoin burmalainen kylä, eikä siellä ole juuri turisteja nähty. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja kohteliaita kuten kaikkialla Burmassa, mutta ruoka on vaatimatonta, sängyissä ei ole patjoja tai sitten patjana on bambumatto, sähköä kylään tulee iltaisin kello 18-21, puhelimet eivät toimi kuin kylän alueella… Bengalinlahden vesi on kuitenkin kirkkaan sinistä ja valkoista rantaviivaa riittää kilometreittäin…

Nähtyämme Paganin temppelit jatkamme Kalawiin, josta teemme parin päivän patikkamatkan vuorille ja tutustumme kyliin, joihin pääsee ainoastaan jalkaisin tai härkävankkureilla. Lopuksi vietämme aikaa Inle Lakella, vuorten ympäröimällä järvellä, joka on kuuluisa kelluvista kylistään ja puutarhoistaan.

Maapaketin hinta 2350 €, Lisäksi lento n. 1200 €.
Maapaketin hintaan sisältyy;
– suomalainen matkanjohtaja, max 14 hengen ryhmä
– majoitus 2 hh
– aamiainen päivittäin, muut ateriat ohjelman mukaisesti
– kaikki ohjelman retket sisäänpääsymaksuineen, lentokenttäkuljetukset, juna- ja bussikuljetukset
Matkan hintaan ei sisälly:
– ruokajuomat eikä taksiajelut kaupungeissa